TV dedikoduları


Anne Heche’ye kodumu oturtan bir eski koca
Men In Trees sona erdiğinden beri ortalarda görmediğimiz Anne Heche, yeni HBO dizisi Hung’da oynayacak. Ally McBeal’da John Cage, Men In Trees’de bir dolu hormonlu Alaskalı, gerçek hayatta da Ellen DeGeneres’le aşk yaşayan Heche, Hung’da bir kez daha sıradışı bir ilişkinin parçası olacak. Dizinin adından da anlaşılacağı gibi, Heche’yi mahrem yerleri pantalonunu sıkı bir şekilde dolduran bir lise basketbol koçunun eski karısı olarak izleyeceğiz..
TV Guide: Anne Heche joins HBO’s Hung


Brothers & Sisters’a bir kardeş daha

Beklenen gün geldi. Walkerlar’ın yeni kardeşi Ryan, 14. bölümün son sahnesinde U2’nun Running to Stand Still şarkısı eşliğinde havalı bir giriş yaparak bölümü noktaladı. Havalı saçları ve üniversite öğrencisi seksapeliyle, Ryan’a Walkerlar adına ‘hoşgeldin’ diyoruz..
TV Guide: Meet Ryan – The Walker love child


Desperate Housewives’dan bir elma düştü
Amerikan banliyösunu dünyanın her yerindeki erkek çocukları için seksi bir yere dönüştüren Edie Britt, Wisteria Lane’e veda ediyor..

TV Guide: Nicolette Sheridan is leaving Desperate Housewives


Gilmore Kızı kişisel gelişim gurusu rolünde
Gilmore Kızları
’ndan kart olanı, yani Lauren Graham, yeni bir diziyle TV’ye dönüyor. Graham, önümüzdeki sezon başlayacak Let It Go isimli dizide bir kişisel gelişim gurusu / talk show sunucusunu canlandıracak..

TV Guide: Lauren Graham’s new show is a go!


Grey’s Anatomy’nin son çırpınışları

Dizide ve gerçek hayatta izleyicileri bayma noktasına getiren Izzy ve George bu sezonun sonunda Grey’s Anatomy’den ayrılıyorlar. Tabii gelecek sezon Grey’s Anatomy diye bir dizi olmazsa teknik olarak herkes ayrılmış olacak, o da ayrı bir konu..
Ausiello Files: Are Heigl and Knight REALLY leaving Grey’s Anatomy?


Ugly Betty’ye süper (potansiyel) kaynana

En son Mamma Mia!’da Merly Streep’in Julie Walters olmayan arkadaşı olarak izlediğimiz Christine Baranski, Betty’nin yeni sevgilisi Matt’in annesi olarak dizinin yeni oyuncuları arasında yerini alıyor..

Ausiello Files: Christine Baranski hits the mother lode


Vampirlerin TV istilası

Vampirler popüler kültür çıkartmalarına son hızla devam ediyorlar. HBO dizisi True Blood ve ergen kızların (ve bazı orta yaş erkeklerin) aklını dağıtan Twilight’tan sonra bir vampir dizisi daha. Vampire Diaries, iki vampir arasında kalan bir genç kızın çelişkilerini anlatacak. Asıl sürpizi sona sakladık.. İki erkek arasında kalan ergen kız konusunda aklınıza gelecek ilk isim dizinin pilot bölümünü yazıyor: Dawson’s Creek’in yaratıcısı Kevin Williamson..
TV Guide: The CW bites into Vampire Diaries

1 yorum:

Allegra'nde said...

vampirin dişinin arasında yeşil bişey kalmış.

Related Posts with Thumbnails