TV dedikoduları

30 Rock
Broadway’in divalarından Patty LuPone, Frank’in annesini canlandıracak.. LuPone’u Will & Grace’ten hatırlayabilirsiniz. Jack’in saplantılı bir şekilde saçlarını kesmeye çalıştığı diva olarak..

Mad Men’in seksi reklamcısı Don Draper’ı oynayan Jon Hamm’i, bu hafta yayınlanacak 10. bölümden itiba
ren üç bölüm boyunca Liz Lemon’ın komşusu olarak izleyeceğiz..


Brothers & Sisters
Brothers & Sisters’in en düz, özelliksiz ve gereksiz evladı Tommy gidici... Şehir terkedecek olan Tommy’yi, 3. sezonun 19. bölümünde son kez göreceğiz..

Robert’la evlilikleri krize giren Kitty’nin hayatına başka bir erkek giriyor. Mayıs’ta yayınlanacak bölümlerde göreceğimiz yeni karakteri, Eli Stone’un abisi olarak tanıdığımız Matt
Letscher canlandıracak..


Desperate Housewives
Yeni sezonda, başka bir diziden tanıdığımız iki umutsuz ev kadını, iki umutsuz kaynana, konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacaklar.. Six Feet Under’da Fisher’ların ve Chenoweth’lerin, yani Nate ve Brenda’nın annelerini bu sefer başka bir banliyöde, Wisteria Lane’de izleyeceğiz. Frances Conroy’u (Ruth Fisher), Carlos Solis’in masaj yaparken orgazma ulaştırdığı zengin teyze; Joanna Cassidy’yi de, Bree’nin dünürü olarak göreceğiz.
.



Gossip Girl

Gossip Girl’den yeni bir dizi doğuyor.. Önümüzdeki sezon başlayacak bu ‘spin-off’ dizisi, daha önce söylendiği gibi Jenny’nin maceralarını anlatan bir dizi olmayacak.. Tamamen ye
ni oyunculurdan oluşacak dizi, Rufus ve Lily’nin Los Angeles’daki gençlik yıllarını anlatacak..
TV Guide: Anoth
er Gossip Girl spin-off? But really this time?

2. sezonun sonlarına doğru, Gossip Girl’e bir akraba daha katılıyor. Sözünü ettiğimiz, Rufus ve Lily’nin çocukları değil, Nate’in kuzeni.. Diziye katılacak bu yeni karakteri kimin oynayacağı henüz belli değil..


Grey’s Anatomy
5. sezonun sonlarına doğru sürpriz bir konuk oyuncu geliyor: Faye Dunaway

Önümüzdeki sezon George O’Malley diziden ayrılıyor.


Mavi Ay
Moonlighting / Mavi Ay’ın 20. yıldönümünde, Bruce Willis & Cybill Shepherd dizinin sinema uyarlaması için yeniden bir araya mı geliyorlar?
TV Squad’in yazısı


Veronica Mars
Veronica Mars filmi geliyoooor!! Kristen Bell ve yapımcı Rob Thomas sonunda anlaştılar.. Çok yakında..
TV Guide: Rob Thomas: Veronica Mars movie is next


Televizyona veda edenler
Üç dizinin bu seneden sonra yenilenmeyecekleri açıklandı: Kyle XY, Prison Break ve Scrubs.


0 yorum:

Related Posts with Thumbnails