TV'de heyecanla beklediğimiz dönüşler

Absolutely Fabulous
Bir İngiliz dizisi daha Amerika’da.. Umarız Coupling faciası yerine Queer As Folk’un İngiltere'den Amerika'ya geçişindeki şaşırtıcı dönüşümüne tanık oluruz.

Patsy’yi canlandıracak Kristen Johnston’dan AbFab dedikoduları..
EW: Kristen Johnston: The scoop on her Absolutely Fabulous return to TV



Brothers & Sisters

Kevin’in bir türlü ‘come out’ olamayan oyuncu sevgilisi Chad’i hatırlayanlara (ya da unutmak istemeyenlere), müjde! Chad, 3. sezonun sonlarına doğru yeniden Kevin’in hayatına giriyor..
Bir hatırlatma daha, Chad’i Sex & the City’de Samantha’nın hem taş, hem duygusal sevgilisi Smith'i canlandıran Jason Lewis canlandırıyor..


Donna Martin / Tori Spelling
Evimiz Hollywood’da’dan 20 yıl sonra, bir sonraki neslin lise maceralarını anlatan 90210, Brenda ve Kelly’den sonra Donna’yı da dizinin konuk oyuncu kadrosuna katıyor. Artık bakire olmadığına dair duyum aldığımız Donna’yı canlandıran Tori Spelling, Brenda’yı canlandıran Shannen Doherty’le arası bozuk olduğu için diziye katılmayı bir süredir erteliyordu. Doherty, ilk sezon bölümlerindeki rolünü tamamladı. Spelling de böylece 19. bölümle diziye giriş yapacak..
TV Guide: Tori Spelling to return to 90210


Frasier
Dr. Frasier Crane / Kelsey Grammer
Frasier’i özleyenlere... 20 yıl boyunca Cheers ve Frasier’da Dr. Frasier Crane’i canlandıran Kelsey Grammer, yeni bir ‘sitcom’la TV’ye dönüş yapıyor. Henüz adı belirlenmemiş olan dizide, işinden atılan ve ailesiyle bağlarını yeniden güçlendirmek zorunda kalan zengin bir iş adamını canlandıracak..
TV.com: Kelsey Grammer piloting new ABC comedy


Gossip Girl
Kötü kız Georgina, 2. sezonun sonlarına doğru yeniden ortalığı karıştıracak.. Ve de, Serena ve Blaire, Georgina’yı kendilerine bir konuda yardım etmesi için uzak diyarlardan çağıracaklar..
xoxo..
TV Guide: Georgina’s back on Gossip Girl, but... Why?


Melrose Place
Evimiz Hollywood’da’nın 90210 şeklinde yaptığı dönüşten sonra, Melrose Place de yeniden dönüşe hazırlanıyor. Ayrıntılar henüz kesin değil ama Smallville’in yapımcıları, yeni Melrose’un da arkasındaki isimler olacaklar..
The Ausiello Files: Smallville bosses mull Melrose remake. Is Clark safe?

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails