2010'u sallayan 25 pop kültür olayı

Betty White, Cher, zombiler ve Tarkan’ın dönüşü. Eşcinsel babalar, Oscar alan kadın yönetmenler. ‘Lost’ ve ‘Aşk-ı Memnu’nun tartışmalı final bölümleri. iPad, Glee, eşcinsel babalar, 2010 yılına damga vuran 25 pop kültür olayı..


25. Palin ailesinin pop kültüre balıklama dalışı: Hani bir Sarah Palin vardı? Valla, hala var. Realite dizisi ‘Sarah Palin’s Alaska,’ kızı Bristol’un ‘Dancing with the Stars’ yarışmasına katılması ve Palin ailesinin daha bir dolu görünürlük çabası gayet de işe yarıyor gibi.

24. Dünya Kupası: Pop kültür bu seneki Dünya Kupası’nı yalnız bırakmadı. Louis Vuitton’un tasarladığı kupa çantasından One Shot! futbol sergisine ve vuvuzela tarışmalarına, maç izlemeyenler de Kupa heyecanının içine köşesinden giriverdi.

23. Eşcinsel aileler: Ricky Martin’in eşcinsel olduğunu açıklamasına sevinirken, sevgilisiyle acilen çocuk istediklerini öğrendik. Eşcinsel çiftler pop kültürü mutluluklarıyla fethederken, Neil Patrick Harris ve Elton John baba bile oldular.

22. Leydi Di’nin tahtı doluyor: Prens William ve Kate Middleton’ın evleneceklerini açıklamalarından sonra, paparazzi 7/24 çalışmaya başladı, ABBA’nın düğün için bir araya geleceklerini duyduk, anti-kellik ilacı Rogain William’a hemen altı aylık paket gönderdi.

21. Joaquin Phoenix hala burada: Saçı sakalı birbirine girmiş Joaquin Phoenix, çöküşe ilerleyen yeni bir Amy Winehouse mı, herkesi kafaya alan yeni bir Borat mı diye uzunca kafa yorduk. Sonunda da ‘I’m Still Here’ filminin kurmaca olduğunu öğrendik.

Yazının devamı !f Blog'da

0 yorum:

Related Posts with Thumbnails